Hos ida !

Folk är cp .. Så de blir inge Ekerö i morgon .. Så blir de utgång idag ist :)    men Sandra och ida .. Väntar nu på pizzan :D   Sen sup sen idol :D

HAHAH ;)

Vilken gårdag ! Shiiit .... Så mkt på en sån kort stund ..
Du lyckades bra jullan .. Och jennie våran planer som sprack för han där inte kunde köra bilen så bra .. HAHA ,.  men hem kom vi iaf :) <3


Idag blir de lugnt.. Sova kolla på tv .. :) 
Bara vara hemma .. :) 

 





Lovely !


kl 1708


En liten Viccan :)







En Stor viccan :)



Onsdag idag .. Väntar nu på julia och Jennie :) Kommer bli en super kväll de kan jag lova med dessa donner :) <3


Lyckansoossst !

Jennie du har räddat min kväll .. LOVEYOU !!!

Åhhh ..  Mitt lov kommer bli super bra ... :D

Och sen kommer jullan oxå .. :)


Tusen tack gumman !!

Vem har den snyggaste bloggen nu då .. Jo jag :D   Är skit nöjd Mahlin .. Börjar fundera på om du känner mig rätt bra haha ..  Ja de gör vi vi har kännt varandra superlänge ju :)  Hon vet allt om mig och min familj :)
Den gången när du och jag var ensama henne hos MammaLotta :)   När vi trodde de var någon som kom när vi ringde din MammaRose haha Shiit de var tider de .. Eller när vi tjuvrökte  i 4an ... Utegångsförbud.Se  Förutom Pillan hon fick disak en gång hemma sen var de bra hahah jag och du Mahlin fick bli typ inlåsta så arga våra Mammor var hahah :)   Shiit dig har jag gjort så sjukt mkt med .. :)   Love you Mahlin - Föralltid vi två :)


Idag blir de en sjukt lungn dag .. Kanska blir ett glas vin ikväll med Kakan hennes sista dag idag :)  sen är hon ledig .. :)    Snart är lovet slut .. Usch jag vill itet tbx till de där helvetet .. !!






En super fyllebild på malin FÖRLÅT men hadde ingen annan :P
Mahlin säger tidigare på kvällen; 
Jag tar inte så mkt mat för då blir jag fullare fortare hahah så klockreeent Mahlin  <3






Inte för att skryta men är han inte SJUKT Vacker ?

Förlåt att jag la ut en bild på dig .. Säg till om jag ska ta bort den babe ..


Malin gästbloggar ;)

Har fixat lite på Viccans blogg nu :) hoppas du blir nöjd snuppan! Annars kan du säga till. Jag fixar förmodligen lite mer senare, men orkar inte just nu! Checka även in min blogg; bitchan.blogg.se/ Puss darlings!

Malin på drift @ Viccans blogg

Följ min blogg med bloglovin

Mys Tisdag !!

Idag vaknade jag av att bror kom in på mitt rum och såg lite smått fundersam ut och sa kl är halv ett jag skulle vara i stan kl tolv och träffa gabbe och tessan haha Brottom Brottom Brottom .. Ner på stan kolla runt överallt :) Åt massa Fikade massa :)    Köpt Bruna linser :)  As nöjd :D     Sen hem nu för en stunde sen vänta på att Andra avenyn ska börja :)    Är ensamen hemma nu pappa är i bollnäs kakan jobbar till nio :)

Taggich till på lördag Ekeröö !!!


Måndag och löven bara faller .....

Vaknade rätt sent idag men så sjukt skönt att få sova ut ... Håller just nu på att baka en sockerkaka tillmin bror , Sen så har jag tagit fram kött som vi ska äta i kväll :)  mums ... Imorgon blir de stan med thelovely .. <3  Onsdag tjej röj.se haha Middag hos mig sen Bj :) Så blir nog till att köpa biljett i morgon om de finns nå kvar givetvis :)    Idag är de inge fint väder ute man blir så trött och nere när man sen alla löv falla till marken ..
Men men hösten är ju som den är snart hoppas vi på lite snöö .. Sen ska jag spara pengar för jag ska åka till DIG (A) ... Du gör mig galen !
Igår pratade vi värsta länge ååh ..

Jag önskade att de här lovet var i ett år .. Blä vill inte till skolan vill hoppa av börja jobba :)

Men men får se hur de går. Hoppas jag har haha så komemr jag till dig babe ! <3






Saknar mina puddingar Anna och Caroline supermkt <3


Kalas bakis Söndag :)

Går dagen blev super .. !   Träffade alla skitkul :) Sen på kvällen hahah ..   Idag kom jag och tobbe hem till mig runt 11 , käkade kikade på tv.. sen kom patric haha lika bakis som oss .  sen runt 2 vart de kalas :D hahaha vad ska man säga :) Lika kul som vanligt massa gott :)   åt sig spyfärdig :D Sen nu kvällen sitter man här .. beslutångest om jag ska åka till Tess i kväll eller hemma..  men skulle vara skönt att vara hemma alltså ..:)



Jag är hittat min dröm kille ... !!   
Som jag har letat efter dig men nu när jag fångat dig
kommer du inte långt bort från mig <3
     ...   
Tessan du vet vem jag menar ! <3



Lördag !!

Sitter hos min lovely just nu .. ska snart ut med grabbarnagrus !! :)       


Röjröjröj !


Onsdag ! <3

Idag har man jobbat .. Sen in till stan träffa Johanna som var ute på en lite resan med bussen hahah
 sen gick vi runt lite sen kom Anna-marie gick vi till ??  kommer inte ihåg vad de hette just nu,
 men tog en STOR fika mums .. !
   Prata jätte mkt skit mysigt var de gud vad jag har saknat dem där två alltså ..
Med er kan jag verkligen vara mitt rätt jag !  ...
 Fan vad kul att båda ni två åker snart Johanna på lördag men blir borta en vecka ..
Sen Anna-marie på tisdag blir bort 2två månader ..
Grymt avis, Men de är ni värda lite semester ! <3








Mitt liv!!

Ni är mitt liv ni är mitt hopp vad skulle jag göra utan er två ?
Ni betyder så sjuk mkt för mig..
När jag kliver upp tänker jag på er .. När jag skriver prov tänker jag på er
När jag går och lägger mig tänker jag på er .. !
När är fanimej BÄST .. Dom som inte fick er HA de kan ni ha !!


It´s my life !

Johanna Linder !  Linda Warnerfjord !
Caroline Westlund ! Anna Wallström !
Ida Högberg ! Therese Eriksson !









Pasta med felé och champenjon sås :)

Sittar och äter en super middag höhö framför datorn kl halv tio en söndag... jag bara för jag tryckt i mig massa chips sen i morse så har ej varit så hungrig :)    igår hade jag de super roligt var med Majsan heladagen ,  sen träffa Malin Ida och Hanna sen massa fler åkte på fest men lilla vovven var med givetvis i sen så kallade sportväska som conny sa haha :)        Imorgon är de skola men har bara en lektion super skööönt !!  Sen på fredag ska jag fira att jag ska ha en veckas loov fyfaaan vad de ska bli dunder !! Maja körde som en toka i helgen hahaha :)  

LillaDiva




Fredag var jag hem till systeryster åt en super god middag sen fick vi besök av sundsvallarna höhö,   Sen vart de etage för hela tjcka slanten ahaha chit vad kul jag hade..   Sen hem sova hos Pixel ,  Sen hahahah fick vi främande igen .. Hemligt ...  Men satans vad kul jag hade..  Som alltid med min bästa Tessan ..

Dagen efter vad midre kul gick upp kl 8 åkte hem packa ihop ...
 mamma kom och ämtade mig sen ut på landet :) 

men kul hade jag i lördags med ...
Men snart höstlov .. !!!


Saknar Linda Warnefjord !

Linda

vad gör du min lilla marmelad blomma
med choklad och jordgubbs överdrag
som har en smak av socker och lite kanel ?

:D:D




fick av linda nyss så jävla söt hon är saknar henne sjukt mkt .. !!



Fokus !!

Nu har jag varit lyxig som senaste dagarna så jag har varit och solat ...  Börjar få massa färg nu till vintern STRÅLANDE :)  Allt går bra .. .Pappa åkte igår till Bollnäs för att jobba som vanligt .. Så kakan och jag är ensama hemma nu ...  På fredag ska jag hem till tessan vi ska äta middag kolla på idol dricka lite vin snacka skit och ha super mysigt som bästavännerskusiner har :)     Jag ska ringa och prata med mamma idag kanska ska vara "barnvakt" till diva på lördag får se hur de blir med de .. För mamma ska på MammakickersFest :)   Ikväll är de fotboll men som vanligt förlorar vell sverige .... ?!        Nu är de inte många dagar till johannahjärtat åker är så ororlig men aa .. Men allt de bästa för min bästa !! <3




Torsdag !

Idag fyller min faster år :)    Grattis jenny !!   Sen fyller även bästaste Celie år och även Simon .. Grattis på er alla hoppas ni får en toppen dag även Cillan fast du är sjuk :)    Så senare idag ska jag hem till Jenny och fika lite träffa släckten .. Sen blir de fyrhulig som gäller för mig,  Sen i morgon är de FREDAG som jag har väntat då blir de sthlm med syskonen sen hem till staden muppsala igen sedan ut med trollungen Idulf ;)   HAHA  igår var jag hem till Ida ett tag hennes sjukabror ville färga håret rosa ... hahah han är cp :)   Var även och hämtade en ny telefon igår behövdes verkligen haha hela min  lucka på telefonen hängde hahaha ska lägga ut bild sen på telefonen ahhaha  ..... .. ..   Ska iaf bli super med helg igen vila utttttttt !!







Lite bilder från helgen ekerö ^^


Jag och min Bästaste !! ^^

Jag höhö !!







Saknar dig
bror ! 89.10.03 - 07.03.03 Älskar dig ! 
 


:)

Trött :)   men har iaf fixa en ny mobil för min var ju lite hängiiig hahah
ingen ide att skriva nått här för då kommer de vidare till alla så får man skit tillslut tack ni lyckade ennu en gång hatar

Ny vecka :) Nya tag :)

Idag är de en super fin och härlig måndag :)    Hade lite sov morgon kom till skolan bara CarolineCitronfjäril där,  Gick och åt mat sen 20 min matte sen hem gång igen :)   Otroligt skön dag !   Sen har jag spendera resten av dagen på min pärla = Min FYRHJULING :D  Går sen ett spjut :D  är sjukt mallig över den :)  

ÄR DEN INTE VACKEER ?



Imorgon blir de idrott sen en låååååång dag usch kommer inte orkar blir bara trött jag tänker på de :P
Helgen som var vart supppeer :) vill åka båt igen är så sjukt kul :) och 60 kr är ju inget så måste åka snart igen alltså :)
Så nu sitter jag här med massa tjockiis kläder och mössa på för jag precis klivit av min Pärla för dagen blir mer åk i morgon sen Onsdag skulle min ÄLSKADE bror försöka komma ut och prov köra lite men inte för länge får han köra för då blir jag avvis :D
Nu blir de att gå å gör nått man kan äta sen ladda i soffan och kolla vad de är på TV ikväll :)
Ska nog äta min favvo Potatismos (A) Ilovit !





I lördags Skulle du fylla 20år storebror hoppas du fick en super bra dag för de hade jag men tänkte på dig HELATIDEN .. Saknar dig så sjuk mkt Jimmy,  Och vet att du är glad nu när jag pratat mkt med Martin. Men vi får se hur de blir mellan oss vi kommer nog bara vara sjukt bra vänner :)  Älskar dig bror och jag vet att du älskar mig du var den bästa ! En Ängels som försvann ! 
Kommer ihåg när vi var små när vi åkte fyrhjulig busa runt i skogen :) 
Saknar dig så sjukt mkt !!!!!!!!!! :'(





Jimmy Nilsson ! <3 Alla vi saknar dig !


RSS 2.0