Olalaallallaaa !!



Har haft en super skön helg !
Fredags så kom Thomas hit vid 3 typ sen satt vi här en stund sen drog vi till Gränby käkade lite sen hämtade upp Ida drog mot Alundalej lämnade av Ida sen åkte vi hem till Tessan kusin satt där drack lite vin,
Vid 19 då drog vi 4 upp till Hallen och där väntade Lina glatt.
Sen vid 20 började matchen mellan Alunda - Roslagen tyvär var de 3 - 4 men tyckte matchen var tok bra iaf !
 Sen drog vi väl hem vid halv elva sen var de nästa sängen på en gång var super duper trött ..
Lördag Thomas drog strax innan sju,
Sen klev jag upp vid nio och börja göra oss klara sen drog vi mot Åkersberga vid halv elva !
Var där hela dagen lång åkte därifrån vid halv fem typ, Kom hem sen åkte vi och handlade lite sen drog vi upp till Jenny och Mats för där var hela släkten typ sen lekta jag och Mahlin med små grabbarna hah Vi två hade nog roligare än vad dom hade sen drog vi hem vid 20, Slängde oss på soffan framför Dansfeber och degade !
Sen vid 21 gick vi upp för att kolla film blev Män som hatar kvinnor sen gick vi ner satt och kedje rökte och prata skit ! sen var de sovdax !   Idag söndag blir de lugna puckar blir ligga framför tv och bara dega !
ska bli super duper skönt för imorgon är de skola och de ska bli roligt går bara mån - tor för studie dag på Fredags de är rätt skönt sen på Onsdag ska vi hem till Maja på mary key party och mysa ! Sen på Tor eller Fre funderar vi på att dra till Olandsskolan för att kika har inte varit där sen dem byggde om så de ska bli spännande !

Har lite bilder från i Fredags och Lördags men slänger in dem senare för nu ska jag käka frulle med min bästa bästa Mahlin Ida Lundell <3


Kommentera
Postat av: Amandusbeatrice

Great Site thanks

2012-08-13 @ 12:07:45
URL: http://amandusbeatrice.blogmentions.com

Kommentera här, alla kommentarer blir lästa:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv något:

Tack för din kommentar. Puss / Victoria
RSS 2.0